ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

عذرخواهی دانمارک از هتک حرمت به قرآن در کپنهاگ

عذرخواهی دانمارک از هتک حرمت به قرآن در کپنهاگ وزیر امور خارجه دانمارک در رایزنی با همتای الجزایری خود از هتک حرمت به‌ساحت مقدس قرآن کریم در کپنهاگ پایتخت این کشور، عذرخواهی کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۰ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 16
کد خبر: ۱۹۹۷۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ لارس راسموسن، وزیر امور خارجه دانمارک به دلیل هتک حرمت به ساحت مقدس قرآن کریم مقابل سفارتخانه‌های برخی کشور‌های اسلامی از جمله الجزایر در کپنهاگ عذرخواهی و از وقوع این رخداد ابراز تأسف کرد.

بر اساس بیانیه منتشر شده از سوی وزارت خارجه الجزایر، راسموسن با احمد عطاف همتای الجزایری خود تلفنی گفتگوگو کرده است.

وزیر خارجه دانمارک در این تماس تلفنی ضمن ابراز تأسف خود از هتک حرمت به ساحت مقدس قرآن کریم مقابل سفارتخانه‌های برخی کشور‌های اسلامی از جمله الجزایر در کپنهاگ، از این رخ‌داد عذرخواهی کرد.

لارس راسموسن با تاکید بر اینکه این اقدامات غیرقابل قبول هستند، ادعا کرد که حملات مذکور کاملاً با حسن نیت مردم دانمارک مغایر است!

راسموسن در گفتگو با عطاف با بیان اینکه دولت دانمارک روی یک پیش نویس قانونی که هدف آن پایان اینگونه حملات است، کار می‌کند، اضافه کرد که این پیش نویس قانون را به پارلمان ارائه خواهد کرد.

گفتنی است که «سلوان مومیکا» پناه‌جوی عراقی که در ۲۸ ژوئن گذشته تحت محافظت پلیس سوئد، مقابل مسجد استکهلم نسخه‌ای از قرآن کریم را سوزانده بود، پیشتر هم مقابل سفارت عراق در استکهلم قرآن کریم و پرچم عراق را زیر پا گذاشته و شعار‌هایی علیه دین اسلام سر داده بود.

بیست و یکم جولای نیز اعضای یک گروه ضداسلام و افراطی در دانمارک با نام وطن پرستان دانمارکی نسخه‌ای از قرآن کریم را در مقابل سفارت عراق در کپنهاگ سوزاندند.

اعضای گروه با برافراشتن بنر‌های ضداسلامی و سر دادن شعار‌های توهین‌آمیز به اسلام، پرچم عراق و قرآن را روی زمین انداخته و روی آن پا گذاشتند. / آناتولی

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار